Missie

We zijn een cateringbedrijf met een boodschap. We zijn een kookschool waar we laten zien dat we met produkten uit de buurt, produkten van echte kleine boeren, heerlijk kunnen koken. Het oude ambacht.
Door onze direkte lokale manier van werken ondersteunen we een voedseltransitie en daarmee een landbouwtransitie. We moedigen aan door te doen…huphup.
We zijn overtuigd dat regeneratieve landbouw en daarmee een keuken gebaseerd op lokale duurzame ingredienten bijdraagt aan gezonder en smaakvoller eten, een rijkere natuur en een inclusiever maatschappij.
We zijn receptenmakers. We brengen mensen bij elkaar van verschillende diciplines, met meer en minder ervaring om te werken in een Foodlab aan het bedenken van handige praktische recepten. Tools voor het maken van het eten van morgen: puur, eenvoudig, plantaardiger, van akker naar tafel, maar zeker ook feestelijk lekker.
Al onze ervaring als restaurateur en cateraar maakt dat we begrijpen wat er nodig is om een goed feestje te bouwen, van ontvangst tot afbouwen en opruimen. Van diner op stand tot festival.