• 2020-heden Keuken consultancy Restaurant Omke Jan in Woudsend. Kwaliteitsslag naar een meer farm to table concept.
  • 2020 Start Huphupfoodlab. Zomerlang coronaproof workshops en diners in de prachtige permacultuurtuin Us Hof in Sibrandabuorren. Tevens samenwerking met Intothegreatwideopen festival
  • 2020 Bebright. Catering met foodtruck. 30 personen buiten. Voeding met een verhaal.
  • 2014-2019 Rollende Keukens ,Wonderfeel, Intothe greatwideopen, etc, diverse festivals met foodtruck
  • 2016 Huwelijks weekend op camping in Boijl, Friesland. Verzorging van 120 gasten gedurende 2 ½ dag met oa varken aan het spit.
  • 2016 Schouwburg Rotterdam. Sponsorendiner op hoofdpodium met performances. Snacks vanuit foodtruck buiten bij hoofdingang. 200 personen.
  • 2015 Rien. Verjaardagsfeest voor 60 personen 4 gangendiner
  • 2010 Uitdam. Verjaardagsfeest Thijs Romer en Katja Schuurman. Catering thuis 30 man.
  • 2008 Heerenveen, Museum Belvedere. Huwelijksdiner voor 60 gasten.
  • 2001 Amsterdam. Keukenconsultancy en interim chef. Club Panama en een kleine concept hangout op Johannes Verhulststraat
  • 2001 Berkeley, Californie. Dertigste verjaardag van Chez Panisse. Catering op campus UC Berkeley met gasten als Martha Stewart, Oprah Winfrey, Francis Ford Coppola, politici als gouverneur en senatoren.
  • 1988-1996 Bordeaux. Vinexpo. Teamlid tijdelijk restaurant voor californische wijnboeren op het beursterrein. Om het jaar wordt deze grootste wijnbeurs ter wereld georganiseerd. Farmtotable lunch 5 dagen voor 200 personen. Ingevlogen Chez Panisse team. Gastronomisch zeer verwend publiek.
  • 1990-1998. Ede. Eigen restaurant Het Pomphuis. De traiteursafdeling deed rond de kerstdagen zo’n 3000 afhaaldiners.
  • 1996 Ede. Werklunch Koningin Beatrix op stadhuis.
  • 1985 Hamburg. Catering opdracht voor ING in museum als souschef van restaurant De Bokkedoorns
  • 1983 Brussel. Diverse luxe cateringopdrachten met Robert Kranenborg. Twee Michelinsterren.
  • 1982 Apeldoorn. Diverse cateringopdrachten met eigen bedrijfje ‘Kookerij van de markt’ tijdens hotelschool